Cégismertető

Itt olvashat bővebben cégünkről, tevékenységeinkről.

Cégismertető2018-09-12T09:22:19+00:00

Beauty Colors Kft.

Engedjék meg, hogy pár mondatban bemutassam cégünket és referencialistánk egy részét Önnek, hogy Önt is partnereink közt tisztelhessük meg a közeljövőben.

Társaságunk egyéni vállalkozásként indult 1998-ban majd 2010-ben alakult át KFT-vé. Cégünk szervezeti felépítését a gépparkot, az alkalmazott tevékenységi köröket és technológiát hosszú évek során a megrendeléseknek megfelelően alakította ki.

Főbb profiljaink:

  • Korrózió védelem

  • Ipari alpintechinika

  • Homokszórás, szemcseszórás, vizes mosás

  • Szobafestés és mázolás

SSC tanúsítványunk letöltése

Tevékenységi köreink

Elsősorban acél és vasszerkezetek felületvédelmére, korrózió védelmi mázolására szakosodtunk, melyhez mobil homokszóró berendezésünk és komoly festékszóró berendezéseink állnak rendelkezésünkre. (AIR LESS) (HVLP) pisztolyok.

Cégünk 2002-óta végez ipari alpintechnikával munkát. Ez a tevékenység nehezen megközelíthető vasszerkezetek illetve csövek, tartályok és egyéb helyek hozzáféréséből alakult. Jelentősen lecsökkentve a bekerülési költséget az állványozáshoz képest.

Homokszórással a kezdetek óta foglalkozunk. A homokszórás a leghatékonyabb felülettisztító eljárás. Ezen felül rendelkezünk tartálybelsők tisztítására alkalmas nagynyomású vizes mosóval(2800bar),mely alkalmas vastagbevonatok eltávolítására szikramentesen.

Szobafestés, mázolás és külső homlokzatfestési munkákat is végez a cég.

Munkatársaink rendelkeznek szakirányú végzettséggel, bányászati területekre tűzvédelmi és bányakapitánysági vizsgával, valamint a MOL NYrt. területén érvényes mágneses belépővel. A kivitelezéseknél az általános építőipari normatáblázatot figyelembe véve, helyszíni felmérések alapján készítjük el az árajánlatot a megrendelő részére. Kivételt képez az ipari- alpintechnikával elvégzendő munkák költségvetése, melyet kifejezetten egy adott munkára számítunk és készítünk el.

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Az alábbi gombra kattintva kapcsolatba léphet velünk. A felmérés és az ajánlatkérés is ingyenes!

KAPCSOLAT